Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Voordracht reizen in Thailand

Voordracht reizen in Thailand

zaterdag, 6 januari, 2024 - 11:30 - 12:30
Locatie: 
Theater 't Geels Volkstoneel

Droom je van Azië maar lijkt het nog steeds wat vreemd en ver weg voor je? Wel Thailand is de ultieme start om de poort naar het mysterieuze Oosten te openen!!

Mario Steurs (reisleider Thailand en zaakvoerder Ying Ying Travel) neemt je mee op avontuur tijdens twee Nederlandstalig begeleide rondreizen onder de noemer "De Glimlach van Noord-Thailand".

In het voorjaar (april) beleef je in Chiang Mai de festiviteiten rond het Thaise Nieuwjaar of het Songkran Feest. En laat nu net Chiang Mai dé plek zijn voor de natste, leukste Songkran of Watersplash ervaring. In het najaar (november/december) staan er zelfs 2 festivals tijdens je rondreis op het programma: Yi Peng en Loy Krathong. Een betoverend schouwspel van duizenden lampionnen en verlichte bamboemandjes leidt elk jaar tot spectaculaire beelden op het water en in de lucht.

Hou jij ook zo van die heerlijke Thaise keuken? Dan is er onze Thaise kookworkshop waarbij je in de leer gaat bij de locals. Vlakbij Chiang Rai ligt het drielandenpunt met Thailand, Laos en Myanmar. Bij je bezoek aan het tempelcomplex Wat Pha Lat neemt rust en sereniteit het van je over. Je maakt kennis met een boerenfamilie rond Chiang Mai waarvan grootvader kampioen hanengevechten is en de zoon een gekend goochelaar. Je reist richting grensstreek Myanmar en verkent het toffie hippiedorpje Pai. In het najaar bezoek je eveneens twee dorpjes van bergstammen met o.a. het Kayan langnekdorpje Huay Pu Keng dat enkel per langstaartboot vanaf de pier van Mae Hong Son bereikbaar is.

De culturele, bruisende hoofdstad Bangkok, met zijn eeuwenoude, gouden tempels, zijn pagodes en drijvende markten vormt de perfecte afsluiter van onze rondreizen.

Verneem tijdens deze voordracht wat je kunt verwachten van Ying Ying Travel in Thailand. Naast onze begeleide Nederlandstalige groepsreizen zijn ook individuele arrangementen mogelijk. Zo zou je een onvergetelijke catamarancruise in het uiterste zuidoosten van Thailand als afsluiter van je privé arrangement kunnen toevoegen? De Koh Chang Archipel is een oase van rust en een echt authentieke Thaise parel. Je vaart van eiland naar eiland en ontdekt de verborgen en minder verborgen charmes van deze archipel.

Vanzelfsprekend kan je Mario na de voordracht en tijdens de volledige duur van het Verre Reizen Event YYT Weekend individueel vragen stellen.

Heb je vragen over onze catamarancruise in het zuidoosten van Thailand, dan kan je tijdens het volledige Ying Ying Travel Weekend eveneens terecht bij Paul van Mascott Archipelreizen uit Antwerpen. Ying Ying Travel doet hiervoor beroep op de expertise van het bevriende Mascott Archipelreizen en beide bedrijven slaan hier de handen in elkaar.