Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Voordracht reizen in Oeganda

Voordracht reizen in Oeganda

zaterdag, 6 januari, 2024 - 16:00 - 17:00
Locatie: 
Theater 't Geels Volkstoneel

Mario Steurs (reisleider Oeganda & zaakvoerder Ying Ying Travel) brengt de reisvoordracht over Oeganda, de "Parel van Afrika". Mario zal hierin worden bijgestaan door onze Oegandese Incoming Agent Josephine Bitendwa die speciaal vanuit Kampala is overgevlogen om Ying Ying Travel Weekend bij te wonen.

Tijdens onze rondreizen "Oeganda Made in Belgium" verblijf je in Kampala in het mooie Kaazi Beach Resort dat gerund wordt door voormalig BRT-journaliste Els De Temmerman. Verder logeer je (zoveel mogelijk) in lodges onder Belgisch management en als "Belgische" kers op de taart ga je in Kampala een keertje verpozen bij Le Chateau Brasserie Belge. We maken voor al onze rondreizen Oeganda eveneens gebruik van de rechtstreekse vluchten van SN Brussels Airlines. Er zijn twee cruises, ééntje op de Nijl en een tweede over Kazinga Canel, voorzien. Uiteraard zijn er de onvergetelijke Game Drives binnen de verschillende Nationale Parken. Toppers zijn de chimpansee- en gorilla trekkings. Zie je deze trekkings niet echt zitten, dan kies je voor onze alternatieve programma's met Bigodi, "home of two tribes" en een alternatief programma binnen Bwindi Gorillaland.

Nieuw is onze combinatie rondreis Rwanda & Oeganda, het beste van twee. Ook deze nieuwe combinatie rondreis wordt tijdens de voordracht door Mario en Josephine toegelicht.

Wie het pure, ongerepte Afrika wil ontdekken, kiest voor Oeganda! Kom daarom zeker een keertje luisteren op zaterdagnamiddag!