Dutch Chinese (Simplified) English French German Spanish

+32 14 73 71 84   +32 497 63 42 20  info@yingyingtravel.eu

Voordracht reizen in China en Mongolië

Voordracht reizen in China en Mongolië

zaterdag, 6 januari, 2024 - 19:00 - 20:00
Locatie: 
Theater 't Geels Volkstoneel

Mario Steurs (gids/reisleider China, Mongolië en zaakvoerder Ying Ying Travel) neemt je eerst mee naar een gigantisch land vol eeuwenoude beschavingen en cultuur, China.

Je ontdekt de mooiste plaatsen die China te bieden heeft, van Beijing met toppers als de verboden stad tot de Grote Chinese Muur. Van Xian met het indrukwekkende terracottaleger, tot Zhangye met zijn oogverblindende regenboogbergen. Van Zhangjiajie met zijn Avatarbergen en duizelingwekkende glazen brug tot Shanghai met de grootste haven en een spil in de Chinese economie.

In de zuidelijke provincies Yunnan en Guizhou heeft Mario een alles behalve toeristisch programma "Zuid-China op zijn mooist" voor je uitgewerkt. Topper tijdens deze rondreis is Xiaoqikong met zijn enig mooie landschappen en idyllisch blauw water. 

Uitbreidingen aan onze groepsreizen en volledig individuele arrangementen op maat kunnen uiteraard ook. Verneem tijdens deze voordracht wat je kunt verwachten van Ying Ying Travel in China.

Tijdens deze voordracht blikt Mario ook vooruit naar onze 15- of 22-daagse Nederlandstalig begeleide rondreis Mongolië met het fantastische Naadam Festival. Mario wordt hierin bijgestaan door Eric Theelen, onze reisleider voor Mongolië in juli 2024.

Vanzelfsprekend kan je Mario en Eric tijdens het volledige weekend individueel vragen stellen en verstrekken beiden graag alle info over 2 landen waar zij beiden reeds geruime tijd door begeesterd zijn. Niet te missen!!